torstai 29. lokakuuta 2015

Ikean joulu"valmistelut"...

..olivat kyllä mielestäni pienoinen pettymys, tai sitten vasta alkupala jollekin mikä tuleman pitää. Viime joulunalla joulukoristeita löytyi sekä heti alakertaan saapuessa, että kassojen lähettyviltä. Tänä vuonna kävelin lähes koko kaupan lävitse ennen kuin näin jouluisia asioita. Toki kynttilöitä ja tuoksuja oli jo koko tavaratalo täynnä, mutta mutta. Olinko liikenteessä liian suurin odotuksin? Millaisia kokemuksia teillä muilla on?

No löytyi sieltä toki niitä kivojakin juttuja =), joita vähän kuvailin.


 Nämä tähdethän ovat niitä jo perinteisiksi muodostuneita joulukoristeita, mutta oikein kivoja sellaisia ja uusia kuosejakin löytyi.  



Valaistut paperiset joulumaisemat ovat myös erinomainen idea näin askartelijalle. Vähän vahvempaa pahvia, mieleisenkaltainen maisema, ledivalot taakse ja hyllylle valaisemaan.

 



 Tässä aivan loistava lahjaidea - upeita kynttilänjalkoja!!




 Ikean kävyt kyllä ovat komean kokoisia ja muutenkin hienoja,mutta ovat mielestäni vähän "liian" muovisia. Olisivat paljon arvokkaamman oloisia lasisina tai muu muunkaltaisena materiaalina, mutta toisaalta näitäkin on kaunis katsella. Onko materiaalilla sitten väliä?



 Tässä taisivat olla kyllä parhaimman näköiset ikean joulupallot vähään aikaan. Ei tarttunut mukaani, mutta jäivät vähäsen harmittamaan. Pitäisiköhän vielä hakea?




Ja vielä perinteiset hepat Nämäkin omalla tavallaan kauniita. 


Shoppailuterveisin, Niina

2 kommenttia:

  1. Mä kävin Tampereen Ikeassa ja aika loppupäässä oli koristeet. Muutamia kivan näköisiä palloja näkyi, mutta jotenkin ei ollut mun tyylisiä joulujuttuja. Meinasin ostaa lumiukkopusseja, mutta nekin jäi kauppaan. Joulupapereista mies sanoi, että eihän noi oo ees yhtään jouluisia. Siinä oltiin vähän eri mieltä, mutta ehkä jotkut kuviot ei niin jouluisia olleet.

    VastaaPoista
  2. Joo no, onhan se toisaalta kiva ettei joka vuosi ole ihan samanlainen tavaratalon somistus ja samanlaisia kausituotteita. Ehkä pitää itsekin piipahtaa vielä uudelleen.

    VastaaPoista