maanantai 2. marraskuuta 2015

Ensimmäinen Joulukalenterini

En ollutkaan ehtinyt vielä miettiä tämän vuoden joulukalenteriasiaa. Ja näin ollen olikin kiva yllätys kun kotiin tultuani löysin postiluukkuun tipahtaneen joulukalenterin, joka mainoksena luukusta oli tipahtanut. 
Kalenteri on kaunis sinisävytteinen ja luonnonläheinenkin. Ja koska toiveissa on saada lunta tänne eteläänkin, on kuvakin kovin toiveita herättävä. Nyt pitää vielä malttaa hetki, ennen kuin ensimmäinen luukku on lupa aukaista.


Niina

2 kommenttia:

  1. Täälläkin tulee joka vuosi lehden mainoksena joulukalenteri. Itse katselin jotain Dumlen joulunkalenteria, mutta en ole vielä hankkinut mitään. Viime vuonna sain miehen vanhemmilta lahjaksi kahvikalenterin Cupsoloon, tosin silloin meillä ei vielä edes ollut koko masiinaa.

    Nykyään tulee ihan älyttömästi vastaan kaikenlaisia kalentereita. En osaa edes kuvitella miten monta erilaista kalenteria jo ihan lähikaupoista löytyy, saati sitten jostain erikoisliikkeistä tai netistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulukalentereita on kyllä kaikenlaisia; kauniita ja ei niin kauniita; isoja ja pieniä; halpoja ja kalliita; päätä niistä sitten =) Ja osassa myydyistä kalentereista tuotto menee hyvään tarkoitukseen ja se siksi tarttuu matkaan.Mutta onhan se valinta ihan mahdoton tehtävä.

      Tuohon capsulo -kalenteriin en olekaan vielä törmännyt, mutta kuulostaa hyvältä idealta =)

      Poista